Zoeken
  • coachcentrumamstel

Workshopavond op 28 mei 2019

Op 28 mei organiseert Coachcentrum Amstelland een workshopavond met voor ieder wat wils!

De workshop duurt van 20.00 tot 22.00 en we sluiten af met een gezellige borrel. Meld je snel aan (vol = vol) via de pagina 'agenda'. Deelname kost € 35,=.


Workshop 'Ontdek je kernkwaliteiten'

Belinda Buskermolen

Met deze workshop krijg je inzicht in jouw persoonlijke kernkwaliteiten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de kernkwadranten van Daniel Ofman zodat jouw uitdagingen ook meteen in beeld komen. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met jouw kwaliteiten in woord en beeld.

De workshop is ook leuk samen met familie of vriend(inn)en waarbij je elkaar kan helpen om tot jouw belangrijkste kwaliteiten te komen.


Workshop' Door zichtbaarheid creëer je Meer Klanten, Meer Omzet'

Ingrid Claasen

Tijdens de workshop laat ik de kracht zien van LinkedIN. Door zichtbaar te zijn op Social Media, werk je aan jouw Online Branding en creëer je ambassadeurs die jou aanbevelen. Door regelmatig updates te posten ben je Top of Mind.


Binnen = Buiten & Buiten = Binnen

Jidske Steenwinkel

Je vraagt je als ouder of leerkracht weleens af hoe het kan dat je kind op een bepaald moment heftig reageert of waar een heftige actie/reactie van je kind vandaan komt. Zelf kun je dan de neiging hebben om dan ook heftig te reageren en hierover gaat nu precies de workshop op 28 mei!


Hoe kan ik mijn intuïtie verder ontwikkelen?

Mercedes Sharrocks

In deze workshop ga je verschillende oefeningen doen waarbij je je intuïtie beter ontwikkeld zodat je de tekens en inspiratie die je dagelijks ontvangt beter kan begrijpen en gebruiken in je werk en je privé-leven.
4 weergaven0 opmerkingen