do 19 mrt. | Coachcentrum Amstelland

Omgaan met (hoog)gevoeligheid bij kinderen (21.00 - 22.00)

In deze workshop hebben we het over het bewust worden van verschillende aspecten van gevoeligheid en hoe hiermee om te gaan in de dagelijkse praktijk.
Registratie is afgesloten
Omgaan met (hoog)gevoeligheid bij kinderen (21.00 - 22.00)

Tijd & Locatie

19 mrt. 2020 21:00 – 22:00
Coachcentrum Amstelland, Stationsweg 38d, Aalsmeer, Nederland

Over de workshop

In mijn praktijk voor kindercoaching en kindertherapie zie ik veel kinderen die heel gevoelig zijn. Deze (hoog)gevoelige kinderen hebben vaak veel kwaliteiten en talenten, maar zijn zich hier niet altijd van bewust. Door hun gevoeligheid kan het lastig zijn om de weg te vinden in wie ze zijn, en om te gaan met alle emoties die ze in het dagelijks leven ervaren. Gevolgen als overprikkeling en oververmoeidheid kunnen bovendien problemen in gedrag met zich meebrengen, die niet altijd gezien en begrepen worden door hun omgeving. Ook kan het omgaan met andere kinderen en volwassenen moeizamer gaan. 

Als kind en als ouder of begeleider kun je leren omgaan met een hogere gevoeligheid. In deze workshop hebben we het over het bewust worden van verschillende aspecten van gevoeligheid en hoe hiermee om te gaan in de dagelijkse praktijk. Hierbij komen ook een paar eenvoudige oefeningen aan de orde die helpen om meer innerlijke rust te brengen. Ben je geïnteresseerd? Geef je dan op voor deze workshop!

Aanmelden
Prijs
Aantal
Totaal
  • Workshop Hooggevoeligheid
    €7.50
    €7.50
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement