do 19 mrt. | Coachcentrum Amstelland

Introductie DISC: Welke kleur ben jij? (19.30 - 20.30)

In de workshop 'Wat voor kleur ben jij?" krijg je een korte introductie in de 4 belangrijkste stijlen van mensen volgens de DISC-methode, je doet een oefening om je eigen basiskleur te ontdekken en tips voor effectieve communicatie met andere stijlen.
Registratie is afgesloten
Introductie DISC: Welke kleur ben jij? (19.30 - 20.30)

Tijd & Locatie

19 mrt. 2020 19:30 – 20:30
Coachcentrum Amstelland, Stationsweg 38d, Aalsmeer, Nederland

Over de workshop

Heb jij ook wel eens moeite met het communiceren met bepaalde personen? Irriteer je je aan die collega die vaak z’n kritische blik schijnt op jouw creatieve idee? Of die vriend(in) die altijd eerst praat voordat hij of zij denkt? Vind jij het ook wel eens lastig om je mening te geven aan iemand die zijn mening belangrijker vindt dan die van jou? Word je ook wel eens moe van die collega die nooit echt laat zien wat hij of zij denkt?

Wil jij inzicht krijgen in de verschillende verschillende communicatie en samenwerkingsstijlen van mensen? In de workshop 'Wat voor kleur ben jij?" krijg je een korte introductie in de 4 belangrijkste stijlen van mensen volgens de DISC-methode, je doet een oefening om je eigen basiskleur te ontdekken en tips voor effectieve communicatie met andere stijlen.

Aanmelden
Prijs
Aantal
Totaal
  • Workshop Introductie DISC
    €7.50
    €7.50
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement