do 19 mrt. | Coachcentrum Amstelland

Beter communiceren met behulp van de Roos van Leary (21.00 - 22.00)

De manier waarop jij communiceert (in woord, intonatie, lichaamstaal) bepaalt in belangrijke mate hoe de ander reageert. Als je dus inzicht krijgt in hoe dit spel van actie en reactie gaat dan wordt communicatie vele malen eenvoudiger. Deze workshop geeft je inzicht in dit spel.
Registratie is afgesloten
Beter communiceren met behulp van de Roos van Leary (21.00 - 22.00)

Tijd & Locatie

19 mrt. 2020 21:00 – 22:00
Coachcentrum Amstelland, Stationsweg 38d, Aalsmeer, Nederland

Over de workshop

Actie = Reactie! Dit geldt zeker ook op het gebied van communiceren. De manier waarop jij communiceert (in woord, intonatie, lichaamstaal) bepaalt in belangrijke mate hoe de ander reageert. Als je dus inzicht krijgt in hoe dit spel van actie en reactie gaat dan wordt communicatie vele malen eenvoudiger. Deze workshop geeft je inzicht in dit spel.

Gedrag is te voorspellen. Na veel onderzoek ontdekte een team van Amerikaanse psychologen - waaronder Timothy Leary - dat bepaald gedrag een bepaalde reactie oproept. Dit laat zien dat de manier waarop mensen reageren in veel gevallen te voorspellen én te beïnvloeden is. Deze Amerikaanse psychologen ontwikkelden een interactiecirkel: de Roos van Leary. Het is een schematische weergave van verschillende gedragsmogelijkheden en het effect daarvan op anderen. De Roos van Leary geeft inzicht om bewust keuzes te maken in actie en reactie. Bij het sturen van gedrag kan je invloed uitoefenen op wat je zegt, maar ook op hoe je het zegt. De Roos van Leary gaat vooral over hoe je iets zegt.

Aanmelden
Prijs
Aantal
Totaal
  • Workshop Beter communiceren
    €7.50
    €7.50
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement