Coachcentrum Amstelland

Stationsweg 38-D

1431 EG AALSMEER

WhatsApp Image 2019-04-16 at 23.10.48.jp

Als ouder, opvoeder, leerkracht of verzorger herkennen we allemaal wel dat we soms te snel reageren als een kind vervelend gedrag vertoont. We worden zelf boos, gaan snauwen of we geven aan dat we hier op dit moment echt geen zin in hebben. 

Gevolg is vaak dat het vervelende gedrag niet ophoudt, maar juist doorgaat of sterker wordt. 

Met als gevolg dat je kind en jij als ouder, opvoeder, leerkracht of verzorger vervolgens allebei een vervelend gevoel hebben. 

 

Dit kan anders! 

 

In de workshop Achter het Gedrag legt Jidske Steenwinkel van Bellefleur Kindertherapie de link tussen dat wat je aan de buitenkant van je kind ziet en wat dit aan de binnenkant betekent en andersom. Ze geeft daarnaast praktische tips over wat je als ouder, opvoeder, leerkracht of verzorger zelf anders kunt doen waardoor het vervelende gedrag van je kind kan stoppen en jullie allebei met een goed gevoel verder kunnen. Jidske legt tijdens deze workshop een speciaal verband naar hooggevoeligheid bij kinderen en volwassenen. 

Jidske Steenwinkel

Proeverij: "Achter het gedrag"

19-04-2018 Belinda Buskermolen Dichterbi

Heb jij ook wel eens moeite met het communiceren met bepaalde personen? Irriteer je je aan die collega die vaak z’n kritische blik schijnt op jouw creatieve idee? Of die vriend(in) die altijd eerst praat voordat hij of zij denkt? Vind jij het ook wel eens lastig om je mening te geven aan iemand die zijn mening belangrijker vindt dan die van jou? Word je ook wel eens moe van die collega die nooit echt laat zien wat hij of zij denkt?

Wil jij inzicht krijgen in de verschillende verschillende communicatie en samenwerkingsstijlen van mensen? In de workshop 'Wat voor kleur ben jij?" krijg je een korte introductie in de 4 belangrijkste stijlen van mensen volgens de DISC-methode, je doet een oefening om je eigen basiskleur te ontdekken en tips voor effectieve communicatie met andere stijlen.

Belinda Buskermolen

Proeverij: "Wat voor kleur ben jij?"

_46B3346kl (2).JPG

Ben jij “ongemerkt een paar kilootjes aangekomen de laatste jaren en/of heb je een opgeblazen buik na de maaltijd, duik je geregeld de (koel) kast in om die lekkere trek te stillen? Ervaar je vaak een middagdip en heb je geen energie om na een drukke dag te koken of te sporten? Veel van dingen zijn we “normaal’ gaan vinden, maar dat is het natuurlijk niet! Herkenbaar, en heb jij er je buik van vol? Meld je dan aan voor deze coachproeverij en ik leg je uit hoe jij jouw vitaliteit weer terug kan krijgen. 

 

Mijn naam is Trudy van den Aardweg en ik vind het super leuk om als gast-coach mee te werken aan deze coachproeverij bij Coachcentrum Amstelland. Mijn praktijk Trudieet is er voor iedereen die weer grip op hun vitaliteit willen krijgen. Ben je moe, futloos, heb je last van je darmen of lukt afvallen maar niet of steeds tijdelijk? Het antwoord is wellicht in jouw bloed te vinden. Trudieet werkt met de EMB bloedtest en biedt jou zo een persoonlijk plan op maat, omdat er nou eenmaal geen “one-size fits all” oplossing is. Wil je meer weten over mij, de bloedtest of de diverse programma’s neem dan een kijkje op www.trudieet.nl

Trudy van den Aardweg

Proeverij: "Ik heb mijn buik ervan vol!" 

_NJ_8764_1500px.JPEG

In dit proefuur ga je verschillende oefeningen doen waarbij je je intuïtie beter ontwikkeld zodat je de tekens en inspiratie die je dagelijks ontvangt beter kan begrijpen en gebruiken in je werk en je privé-leven. Je gaat een telepathische oefening doen waar altijd veel plezier aan beleefd wordt en de aura leren lezen van een ander zodat jij situaties beter kunt aanvoelen, beslissingen sneller kan nemen vanuit je hart en meer vertrouwen hebt in jezelf en je intuïtie. Ook leer ik je een manier om sneller je wensen te manifesteren!

Mercedes Sharrocks

Proeverij: "Hoe kan ik mijn intuïtie verder ontwikkelen"